Faciliteter

  • biografen
Auditorium (60 pers.)
Museets interaktive auditorium har plads til 60 personer. Auditoriet er med det mest professionelle præsentationsudstyr (New Starboard T-17SXL Interactive Panel) velegnet til kurser, foredrag, filmfremvisning etc. New Starboard er et Touchboard og interaktivt softwaresystem, som med en tilhørende intelligent pen giver optimal klarhed ved præsentationer, samtidig med at brugeren har mulighed for at operere frit mellem Windows, Internet, Powerpoint, digital video m.v. Med til auditoriets moderne udstyr hører naturligvis også VHS/DVD/CD, mikrofonanlæg, projektor, talerstol, lærred og panelborde.
 
Kunstcaféen 
Tæt på auditoriet ligger Kunstcaféen med skøn udsigt til museets skulpturpark. Her er plads til 60 personer til spisning og 150 personer til receptioner. Kunstcaféens frokostkort er sat sammen af gode og ofte lokale råvarer, som f.eks. ost fra Klemensker, øl fra Svaneke, og brødet kommer ud af egen ovn hver morgen. Derudover er vores køkken leveringsdygtigt med alt fra tag-selv-buffeten til den raffinerede 6-rettersmenu med servering. Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre, og Kunstcafeens kokke står gerne til disposition med råd og forslag til planlægningen af en menu, der matcher ethvert kvalitetsarrangement.
 
Foyeren
Foyeren er et velegnet rum til receptioner eventuelt suppleret med Kunstcaféen. Og ved brug af vores mødelokale eller auditorium er foyeren et oplagt opholdsrum under pauser m.v. Det er tilladt at indtage mad og drikkevarer i foyeren efter aftale med Bornholms Kunstmuseum.
 
Mødelokale (10 pers.) 
Mødelokalet har plads til 10 personer og ligger i administrationsafdelingen. Lokalet er oplagt til forretningsmøder, dagsmøder, seminarer m.v. Rummet er udstyret med White Board og rummer desuden et velassorteret bibliotek med vægten lagt på kunst og kunsthistorie. Der vil være mulighed for at få serveret i mødelokalet.
 
Museumsgaden
Museumsgaden er et imponerende glasoverdækket gaderum, som sammenføjer bygningens tre forskellige niveauer. Trappegaden, der er et helt centralt element i arkitekturen strækker sig i spændende vinkler gennem hele bygningen. Og det transparente tag sikrer, at det helt særlige bornholmske lys trækkes ind i museet. Langs granitgadens venstre side løber - i en lille rende - den gamle Valfartskilde i en vandkunst. Museumsgaden har mange anvendelsesmuligheder og kan med fordel anvendes til forskellige former for events, receptioner, lanceringer, prisoverrækkelser, mode- og lysshows, fotosessions etc.
 
Ovenlyssalene
Museets skiftende særudstillinger præsenteres i to store ovenlyssale med udkig til de omkringliggende landskaber, der har dannet afsæt for kunstnernes fortolkninger. Afhængigt af den pågældende særudstilling vil der også være mulighed for at tage disse lokaler i brug. Her er plads til en stoleopstilling på op til 150 personer.
 
Tårnet                                                                                   
Fra foyeren kan man tage trappen op i det ottekantede udsigtstårn, der med sit runde glasparti foroven minder om et fyrtårn. Øverst kan man træde udenfor og fordybe sig i kigget ud over landskab, klippekyst, Sveriges sydkyst, havet og Christiansø. Tårnet kan derfor afhængigt af arrangementets størrelse med fordel bruges som pausested.    
 
Broen                                                                                        
Broen skyder sig ud fra selve museet og forlænger bygningskroppen ud mod kysten, og er ligesom tårnet velegnet som ”pusterum”. Den er udført som en skibsbro i stål og ædelt teaktræ og afsluttes i en lille sejloverdækket udsigtspavillon.
 
Kontakt:                                                                                                                         
Ønsker De yderligere oplysninger, et konkret tilbud eller en fremvisning af museets mange muligheder, er De altid velkommen til at kontakte os.
 
Administrerende chef: Vibeke Dam Andersen
Tlf. 56 48 43 86
 
Adresse: Bornholms Kunstmuseum
Otto Bruuns Plads 1, Rø, 3760 Gudhjem