Dato og klokkeslæt

27. jun–1. jul 09.30–16.00

Workshop

Linnea Jensen

Tag med billedkunstner Linnea Jensen på en 5-dages sommerworkshop!

Træer, vand og selfies: En workshop om hvordan man skaber et motiv


Hvad er et spændende billede? Det er selvfølgelig både komplekst og personligt. Men et af komponenterne er motivet. Hvad viser billedet? Hvordan er motivet beskåret? Og hvordan er det malet? Kontrolleret, vildt, følsomt eller noget andet?

I denne workshop skal vi arbejde med at iscenesætte os selv og hinanden for at afprøve og skabe nogle interessante billeder. Vi kommer at snakke om indhold, komposition og udtryk, og jeg vil dele med mig af mine erfaringer og metode.

Igennem ugen kommer vi at bevæge os mellem Døndalen med vandfald og træer, stranden og kunstmuseet. Vi bruger vores mobiler til at fotografere motiver. Og vi tager hjælp af hinanden eller laver selfies. Disse motiver bruger vi derefter som udgangspunkt for vores billeder.

Denne her workshop er til dig, der vil tage din billedforståelse et skridt videre. Du behøver ikke være meget erfaren, men tidligere gerne have haft hænderne i noget tegning eller maleri. 

Der vil findes et miks af materialer til rådighed: farveblyanter, pasteller, tusch og akryl samt forskellige muligheder af papir. Vil du have lærreder eller dine egne ting at arbejde på, er du velkommen til at tage det med. En af dagene kommer jeg at give en introduktion til hvordan jeg selv arbejder med akvarel og tusch.

 

Hvornår: Mandag d. 27. juni - fredag d. 1. juli 2022 kl. 9.30-16.00.

Hvor: VÆRKSTEDET på Bornholms Kunstmuseum

Praktisk: Vi starter dagen med en kop kaffe/ te på værkstedet som står klar når du kommer. Frokost spiser vi efter aftale. Da der ikke indgår frokost , tager du selv madpakke og drikkelse med.

Antal deltagere: 10 deltagere fra 13 år.

Pris: 2700,- kr. pr. person for 5 dages workshop

Tilmelding: Tilmelding nødvendig til Linnea Jensen på jensenlinnea@gmail.com

www.linneajensen.org

www.instagram.com/linnea_jensen

Sted

VÆRKSTEDET, Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem

Pris

2700,- kr. pr. person for 5 dages workshop