Dato og klokkeslæt

4. september 10.00–13.00

Artist Walk

Ben Woodhams - FULDT BOOKET

OBS: Arrangementet er fuldt booket

 

Udstillingen WALKING LANDSCAPES BORNHOLM dokumenterer 10 kunstneriske vandringer på Bornholm, der fandt sted midt i juni 2021.

Nu har du mulighed for selv at deltage i en kunstnerisk vandring.

Vi starter med at samles i museet, hvor jeg giver en kort introduktion til Walking Landscapes projektet og min egen tur i landskabet langs Ekkodalen. Så går vi fra galleriet direkte ud i naturen, uanset hvordan vejret er. Vores mål: Ikke nødvendigvis at lave nogle fine billeder, men at være ud i naturen og få en dybere forbindelse med vores omgivelser (stedet og tidspunktet, vi befinder os i) ved at kigge og male/tegne samtidigt. Det er processen, der er det vigtigste, ikke resultatet. Vi går i 10 minutter, stopper og maler/tegner i 20 minutter, og forsætter på den måde – det er så rammen, som vi bevæger os i. Vi snakker ikke, mens vi maler. Vi nyder fællesskabet. Vi ender med en lille 'evaluering/show' tilbage på museet - de billeder, vi har lavet, fortæller historien om vores tur/oplevelse.

 

Kunstner: Billedkunstner Ben Woodhams  

Tidspunkt: Søndag den 4. september 2022 kl. 10-13

Varighed: 3 timer

Aldersgruppe: Alle kan være med

Antal deltagere: Max. 12 deltagere

Mødested: I VÆRKSTEDET ved Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem

Pris: 50,- kr. pr. person + entré til museet

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig til Bornholms Kunstmuseum på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller telefon: 56484386

Medbring: Medbring akvarelfarver, pensler, papir og/eller blyanter efter eget ønske/behov. Et eller andet som tegneplade. Noget man kan sidde på (stol, pude, osv.). Passende tøj efter vejrforhold. Vi tager ud i al slags vejr. Husk: Man kan hurtigt blive kold, når man sidder stille udenfor!

Der vil være begrænset mulighed at købe/låne papir og kunstmaterialer.

Sprog: Vandringen foregår på dansk

 

Foto: Verner Kjærsgaard

Walking Landscapes organiseres af Metropolis - Københavns Internationale Teater i samarbejde med BIRCA/Bækkelund International Residency Center for Artists, Bornholms Højskole og Bornholms Kunstmuseum med støtte fra Nordea-Fonden og Bornholms Regionskommune.

Sted

Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem

Pris

50,- pr. person + entré til museet