Dato og klokkeslæt

27. maj 10.00–13.30

Samtalekunst i naturen

Den umulige samtale - Naturens køn

Den Umulige Samtale - Naturens køn

Hvordan taler man om køn med naturen og landskaberne som udgangspunkt? Til Den Umulige Samtale er inspirationen hentet fra jesuitterne, som udviklede en samtaleteknik til at forstå abstrakte koncepter ud fra konkrete hændelser i vores liv. Det indebærer at sætte farten ned og forbinde personlige oplevelser og følelser og gøre dem til fælles fortællinger. Her husker vi tilbage, skriver ned, deler og lytter til hinanden, så ord, oplevelser og meninger flettes sammen. Hvordan tænker vi sammen?

Bornholms Kunstmuseum er vært for seks samtaler i Kristi Himmelfartsferien, der handler om landskaberne på Bornholm. Det er samtalekunst, der er udviklet af kunstnere med inspiration fra filosoffer, munke og naturfolk. Samtalernes formål er at åbne nye perspektiver og nuancer. De kan således fungere som forberedelse til Folkemødet eller som et udviklingsforum. Samtalerne foregår i naturen og bliver faciliteret af kunstnere. Som deltager er du en del af samtalen. Der er ikke publikum til samtalen.

Mødestedet er Bornholms Kunstmuseum klokken 10. Vi følges fra museet til en lille plads ved Helligdomsklipperne, hvor samtalen skal foregå. Der indgår et måltid mad i arrangementet.

Talking Landscapes organiseres af Metropolis - Københavns Internationale Teater i samarbejde med BIRCA - Bækkelund International Residency Center for Artists, Bornholms Højskole og Bornholms Kunstmuseum med støtte fra Nordea-fonden og Bornholms Regionskommune.

 

Hvornår: Fredag d. 27. maj kl. 10.00-13.30

Tilmelding: Da der er begrænsede antal pladser, er tilmelding nødvendigt på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller telefon 56484386

Pris: Gratis

Sted

Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem

Pris

Gratis