Dato og klokkeslæt

2. december 11.00–14.00

Juleworkshop

Museumsklubben for børn og unge

Juleworkshop i Museumsklubben

Hvad med julegaver? Har du tænkt dig at lave nogle selv?

Så er muligheden der lørdag d. 2. december kl. 11-14. For her holder Bornholms Museumsforenings Museumsklub for børn og unge mellem 8-15 år en julegave workshop på Bornholms Museum i Rønne. Det er alt sammen gratis.

 

Vi har tre gaveværksteder:

Billedkunstner Sunny Asemota tager os ind i collagens univers. Ud af Bornholms Kunstmuseums gamle plakater vil han sammen med de fremmødte lave farverige og kreative collager. Perfekt som julegaveidé. Sunny Asemota vil komme med gode idéer og forslag, men det bliver helt din egen collage. Har man lyst, kan man købe en ramme til sit kunstværk.

Er man mere til træ og madlavning, så har tømrer Lars Hansen hjulpet os, så man kan lave nogle enkle ting i træ, måske til julegave? Praktiske, hjemmelavede gaver var der flest af, da julegaver blev en del af vores julefejring.

Pynt er en festlig del af julen. Traditionelt var meget julepynt lavet i papir. Papir var nemt at få fat på og kom efterhånden i mange farver og materialer – silkepapir, glitrepapir osv. Papir var noget, man havde fra avisen, indpakning. Derfor er der også mulighed for at få lavet noget traditionelt julepynt måske med et moderne tvist. Der kan f.eks. laves juleroser, julekranse eller klippes fin pynt, som også kan bruges til gaver.

 

Vi håber, at I har lyst til at komme og få sat julemåneden i gang med Museumsklubben.

Sted

Bornholms Museum, Sankt Mortens Gade 29, 3700 Rønne

Pris

Gratis