Dato og klokkeslæt

28. maj 14.00–17.30

Samtalekunst i naturen

Time-Loop - Vandring

Time-Loop - Vandring

Vi er sædvanligvis meget kortsynede, når vi træffer beslutninger. Hvad ville det betyde for vores beslutningsprocesser, hvis vi kunne udvide vores fornemmelse for den tid, vi lever i? Time Loop giver os mulighed for at se vandring på Bornholm fra forskellige tidsperspektiver inspireret af en gruppe oprindelige folk i Canada, som først konsulterer deres forfædre syv generationer tilbage og deres efterkommere syv generationer frem, før de træffer afgørende beslutninger. Vi underkaster os tidens perspektivering, hvor nuet blot er et tilfældigt punkt på en endeløs tidslinje, og vi bevæger os på en tidsrejse, hvor konkret viden og logik udfordres af fiktion og scenarier.

Bornholms Kunstmuseum er vært for seks samtaler i Kristi Himmelfartsferien, der handler om landskaberne på Bornholm. Det er samtalekunst, der er udviklet af kunstnere med inspiration fra filosoffer, munke og naturfolk. Samtalernes formål er at åbne nye perspektiver og nuancer. De kan således fungere som forberedelse til Folkemødet eller som et udviklingsforum. Samtalerne foregår i naturen og bliver faciliteret af kunstnere. Som deltager er du en del af samtalen. Der er ikke publikum til samtalen.

Mødestedet er Bornholms Kunstmuseum klokken 14. Vi følges fra museet til et fredeligt sted i nærheden, hvor samtalen skal foregå. Der indgår et måltid mad i arrangementet.

Talking Landscapes organiseres af Metropolis - Københavns Internationale Teater i samarbejde med BIRCA - Bækkelund International Residency Center for Artists, Bornholms Højskole og Bornholms Kunstmuseum med støtte fra Nordea-fonden og Bornholms Regionskommune.

 

Hvornår: Lørdag d. 28. maj kl. 14.00-17.30

Tilmelding: Da der er begrænsede antal pladser, er tilmelding nødvendigt på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller telefon 56484386

Pris: Gratis

Sted

Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem

Pris

Gratis