Dato og klokkeslæt

11. jan–2. maj 12.00–19.00

Kunst ud af huset

Gratis kunstmøde på din arbejdsplads eller i din forening

Kunst ud af huset. Gratis kunstmøde på din arbejdsplads eller i din forening

I forbindelse med særudstillingen Vi er ikke sommerfugle. Jørgen Haugen Sørensen 1934-2021 tilbyder Bornholms Kunstmuseum et nyt gratis arrangement.

Arrangementet hedder Kunst ud af huset og kan bookes som et fyraftensmøde, en anderledes ramme omkring frokostpausen eller f.eks. som optakt til en særlig personaledag. Arrangementet henvender sig til bornholmske virksomheder og foreninger på hele øen.

Kunstmuseet ejer den største samling i verden af den danske billedhugger Jørgen Haugen Sørensens værker. På udvalgte onsdage i hele udstillingsperioden tilbyder museets kunsthistorikere at komme på besøg på bornholmske arbejdspladser og foreninger og introducere til udstillingens idé og Haugen Sørensens værker. I kan se frem til en spændende time, hvor kunstfaglig leder Tine Nygaard og museumsinspektør Lotte Nishanthi Winther skaber et vedkommende og inspirerende arrangement på jeres arbejdsplads eller i jeres forening. Alle kan være med. Om I efterfølgende har lyst til at se udstillingen på kunstmuseet er helt op til jer.

Der tilbydes i alt 9 gratis arrangementer i perioden 11. januar til 24. maj 2023. Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet.

Book:

Datoer: Onsdage 11/1, 25/1, 8/2,1/3, 15/3, 12/4, 26/4, 10/5, 24/5

Tidspunkter: Mellem kl.12.00 - kl.19.00. Der aftales nærmere mht. hvilket tidspunkt der passer jeres forening/arbejdsplads bedst.

Varighed: 60 min.

Sted: Din arbejdsplads eller din forening

Målgruppe: Voksne, bornholmske forretningsdrivende og foreninger

Antal: Min. 20 pers. max. 150 pers.

Tilmelding: Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet på post@bornholms-kunstmuseum.dk eller telefon 56484386

Sted

På din arbejdsplads eller i din forening

Pris

Gratis